bůčková pomazánka
- Kategorie: Vepřové
- Vloženo: 09.12. 2018
- Čas přípravy : 10 min
- Doba vaření : 9 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 1 kg prorostlého bůčku
- 150 ml vody
- ½ lžičky drceného kmínu
- 15 g soli
Postup přípravy
Krok č.1
Bůček nakrájíme na drobné kostičky. Vložíme do nádoby pomalého hrnce, promícháme se solí a kmínem. Podlijeme vodou a vaříme.
Krok č.2
Po uvaření rozmačkáme maso vidličkou, nalijeme do skleniček s víčkem a po vychladnutí dáme do ledničky.
Krok č.3
Podáváme druhý den namazané na pečivu. Doporučujeme posypat jemně nakrájenou cibulí.
Průměrné hodnocení
(2.9 / 5)
486 lidí již hlasovalo
3464