hovězí na česneku

  • Kategorie:
  • Vloženo: 29.01. 2019
recept
  • Čas přípravy : 20 min
  • Doba vaření : 5 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 800 g hovězí plece
  • 1ks cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 200 g listového špenátu
  • sádlo
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi se sádlem orestujeme – necháme zatáhnout. Přendáme do nádoby pomalého hrnce.

Krok č.2

Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, česnek na slabé plátky a přidáme do pomalého hrnce. Podlijeme trochou vody a vaříme.

Krok č.3

Asi půl hodiny před koncem vaření přidáme pokrájený listový špenát. Vše osolíme a opepříme.

Krok č.4

Po uvaření maso přelijeme výpekem z pomalého hrnce a podáváme s vařeným bramborem.

 

Průměrné hodnocení

(2.8 / 5)

Vložte hodnocení

452 lidí již hlasovalo

4766

banner