kuřecí stehno s fazolkami
- Kategorie: Drůbež
- Vloženo: 18.02. 2019
- Čas přípravy : 10 min
- Doba vaření : 4 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 2
Ingredience
- 4 ks horní kuřecí stehna
- 500 g zelených fazolových lusků
- 250 ml smetany na šlehání
- 3 lžíce plnotučné hořčice
- 100 ml kuřecího vývaru
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Do nádoby pomalého hrnce dáme nakrájené fazolové lusky, hořčici a vývar. Promícháme.
Krok č.2
Kuřecí stehna osolíme, opepříme a přidáme je do pomalého hrnce. Vaříme.
Krok č.3
Asi 30 minut před koncem vaření přidáme smetanu, která musí mít „pokojovou“ teplotu a promícháme. Na každé stehno dáme plátek másla
Krok č.4
Kuřecí stehna podáváme s fazolovými lusky, přelité výpekem z pomalého hrnce. Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši.
Průměrné hodnocení
(3.3 / 5)
554 lidí již hlasovalo
3310