kuřecí vývar

  • Kategorie:
  • Vloženo: 11.01. 2019
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 6 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • odřezky z kuřete
  • kostra s masem, kuřecí krky
  • 1 velkou cibuli
  • 1/4 celeru
  • 2 větší mrkve
  • 2 ks petrželky
  • 10 kuliček černého pepře
  • 4 kuličky nového koření
  • 1 bobkový list
  • 3 stroužky česneku
  • 1,5 l kuřecího vývaru
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Odřezky z kuřete, kuřecí kostru s masem a kuřecí krky nekrájíme a vložíme je celé do nádoby pomalého hrnce.

Krok č.2

Dále do hrnce dáme neoloupanou cibuli rozkrojenou na půlku, celý kus celeru, celou mrkev, petržel a česnek. Přidáme kuřecí vývar a koření. Osolíme, opepříme a vaříme.

Krok č.3

Po uvaření přelijeme přes cedník a čistý vývar vrátíme do pomalého hrnce. Obereme maso z kostí, zeleninu nakrájíme na malé kousky a vše přidáme do vývaru. Zamícháme a krátce povaříme.

Krok č.4

Před podáváním přidáme do polévky vařené nudle.

 

Průměrné hodnocení

(2.9 / 5)

Vložte hodnocení

566 lidí již hlasovalo

4030

banner