zvládne to úplně každý
Vloženo: 30.11. 2018 | Zobrazeno: 1988 x
Připravit suroviny k vaření je snadné a rychlé – zvládne to i úplný začátečník.
Ostatní práci za vás udělá „ pomalý hrnec“.
Pokrmy se při vaření nepřipálí ani nevysuší. Podstatou vaření v pomalém hrnci je dušení pod bodem varu, při kterém se neodpaří skoro žádná tekutina a pokrm si zachová kompletně všechny nutriční hodnoty.
Pokrmy z pomalého hrnce si zachovávají chuť a šťavnatost a díky vaření při nižších teplotách se zachovávají také vitamíny. Dosáhnete tak vynikajících, ale přitom zdravých pokrmů.
Při přípravě pokrmů, až do finálového uvaření používáte jen jednu nádobu. Maso, zeleninu a všechny ostatní přísady dáte do nádoby pomalého hrnce, nastavíte dobu a stupeň vaření a o hrnec se dále nestaráte. Je úplně jedno, zda vaříte guláš, pečené maso, svíčkovou nebo jinou pochutinu – pomalý hrnec pracuje za vás. Zelenina se zde nerozvaří a dosahuje vynikající chutě.
Výsledkem vaření je maso, které se rozpadá, je krásně šťavnaté a voňavé.
Vyzkoušejte naše recepty. Přesvědčíte se sami.
Další recepty
- Nové
- Populární
- Nejlepší
-
vepřové rolky se zelím
(3.0 / 5)
-
vepřové ražniči
(3.3 / 5)
-
vepřová žebra sladkokyselá
(2.9 / 5)
-
panenka po anglicku
(2.9 / 5)
-
francouzské brambory
(2.8 / 5)
-
jelení guláš
(3.8 / 5)
-
kuře Kung Pao
(4.4 / 5)
-
pražma na citrusech
(4.3 / 5)
-
plněné papriky
(4.1 / 5)
Doporučujeme články
-
148 receptů - pomalý hrnec
kvalitně a chutně více
-
denní výběr + hodnocení
inspirace k vaření více
-
vybíráme pomalý hrnec
doporučujeme více