moravský brabec

recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 3 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 2

Ingredience

  • 800 g vepřového bůčku
  • 1ks cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 150 ml vývaru
  • kmín
  • 1 lžíci sádla
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Maso nakrájené na kostky dáme do nádoby pomalého hrnce. Přidáme rozetřený česnek, cibuli nakrájenou na hrubo, sádlo a podlijeme vývarem.

Krok č.2

Osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme a vaříme.

Krok č.3

Po uvaření podáváme s bramborovým knedlíkem. Příloha může být zelí nebo špenát.

 

Průměrné hodnocení

(4.0 / 5)

Vložte hodnocení

441 lidí již hlasovalo

3740

banner