rybí polévka

  • Kategorie:
  • Vloženo: 06.12. 2018
recept
  • Čas přípravy : 20 min
  • Doba vaření : 6 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 2 kapří hlavy
  • odřezky z kapra
  • 2 ks mrkve
  • 2 ks petržel
  • 1/4 celeru
  • 1 cibule
  • 200 g másla
  • 3 kuličky nového koření
  • 5 kuliček černého pepře
  • 1 bobkový list
  • petrželka (čerstvá)
  • sůl a pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Kapří hlavy a odřezky z ryby důkladně omyjeme a dáme do nádoby pomalého hrnce.

Krok č.2

Zeleninu nakrájíme najemno a lehce opečeme na pánvi s rozpuštěným máslem. Přendáme do pomalého hrnce, zalijeme cca 1,5 l vody a přidáme koření.

Krok č.3

Po uvaření vývar zcedíme. Z hlav a odřezků ryby obereme maso. Do pomalého hrnce nalijeme vývar, přidáme rybí maso a uvařenou zeleninu. Zahustíme máslovou jíškou a ještě cca 15 min provaříme.

 

Průměrné hodnocení

(2.9 / 5)

Vložte hodnocení

395 lidí již hlasovalo

3436

banner