hovězí vývar

  • Kategorie:
  • Vloženo: 06.12. 2018
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 6 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 0,8 kg hovězího masa s kostí
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 100 g celeru
  • 1 cibule
  • 3 kuličky nového koření
  • 1,5 l hovězího vývaru
  • polévkové nudle
  • polévkové koření
  • sůl a pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Do nádoby pomalého hrnce vložíme hovězí maso, přidáme oloupanou zeleninu (nekrájíme) a cibuli ve slupce. Osolíme, opepříme a lehce posypeme polévkovým kořením.

Krok č.2

Zalijeme hovězím vývarem a přidáme nové koření.

Krok č.3

Po uvaření vyndáme maso a zeleninu. Maso obereme z kostí a nakrájíme. Zeleninu nakrájíme na malé kostky. Vývar přecedíme a osolíme.

Krok č.4

Vše vrátíme do nádoby pomalého hrnce, přidáme nudle do polévky, které jsme si uvařili zvlášť a necháme ještě cca 10 min. provařit.

 

Průměrné hodnocení

(2.8 / 5)

Vložte hodnocení

415 lidí již hlasovalo

3107

banner