hovězí vývar
- Kategorie: Polévky
- Vloženo: 06.12. 2018
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 6 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 0,8 kg hovězího masa s kostí
- 2 mrkve
- 1 petržel
- 100 g celeru
- 1 cibule
- 3 kuličky nového koření
- 1,5 l hovězího vývaru
- polévkové nudle
- polévkové koření
- sůl a pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Do nádoby pomalého hrnce vložíme hovězí maso, přidáme oloupanou zeleninu (nekrájíme) a cibuli ve slupce. Osolíme, opepříme a lehce posypeme polévkovým kořením.
Krok č.2
Zalijeme hovězím vývarem a přidáme nové koření.
Krok č.3
Po uvaření vyndáme maso a zeleninu. Maso obereme z kostí a nakrájíme. Zeleninu nakrájíme na malé kostky. Vývar přecedíme a osolíme.
Krok č.4
Vše vrátíme do nádoby pomalého hrnce, přidáme nudle do polévky, které jsme si uvařili zvlášť a necháme ještě cca 10 min. provařit.
Průměrné hodnocení
(2.8 / 5)
414 lidí již hlasovalo
3104