jehněčí kotletky
- Kategorie: Ostatní
- Vloženo: 11.01. 2019
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 5 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 8 ks jehněčích kotlet
- 1 malá lžička sušeného oregána
- 1/2 malé lžičky sušeného tymiánu
- 1/2 malé lžičky sušeného česneku
- 1 větší cibule
- 2 stroužky česneku
- olivový olej
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Maso osolíme a opepříme. Smícháme sušený česnek, oregáno a tymián. Vytvořenou směsí maso posypeme.
Krok č.2
Na rozpálené pánvi s olejem kotlety prudce orestujeme z obou stran, aby se maso zatáhlo.
Krok č.3
Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme do nádoby pomalého hrnce. Na ni položíme orestované maso, na které dáme na plátky nakrájený česnek. Vaříme.
Krok č.4
Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu a opečený brambor.
Průměrné hodnocení
(3.4 / 5)
420 lidí již hlasovalo
2780