jehněčí špalíčky
- Kategorie: Ostatní
- Vloženo: 27.11. 2018
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 8 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 15 ml rostlinného oleje
- 4 jehněčí špalíčky
- 1 velká červená cibule
- 1 střední mrkev
- 2 stroužky česneku
- 400 g loupaných rajčat z plechovky
- 10 g sušeného oregana
- 250 ml červeného vína
- 30 g rajčatového pyré
Postup přípravy
Krok č.1
Nahřejte vhodnou pánev na smažení, přidejte olej a orestujte jehněčí špalíčky dohněda za všech stran. Cibuli, mrkev a česnek nahrubo nakrájejte.
Krok č.2
Vložte orestované jehněčí do nádoby pomalého hrnce, přidejte zbylé suroviny a vše důkladně promíchejte.
Krok č.3
V případě potřeby zahustěte omáčku trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného ve vodě. Podávejte s restovanou kořenovou zeleninou a kuskusem.
Krok č.4
Podávejte s restovanou kořenovou zeleninou a opečenými brambory.
Průměrné hodnocení
(2.9 / 5)
419 lidí již hlasovalo
2546