pražma na citrusech
- Kategorie: Ryby
- Vloženo: 02.12. 2018
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 1,,5 hod
- Počet porcí : 2
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 600 g pražma
- 2 cibule
- 100 g másla
- 1 citron
- 1 pomeranč
- olivový olej
- petrželová nať
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Nádobu pomalého hrnce vymažte máslem. Pražmu osušte, opepřete a vložte do pomalého hrnce. Na ni dejte nakrájenou cibuli na jemné plátky, nastrouhanou kůru z pomeranče a citronu.
Krok č.2
Po uvaření vyjměte pražmu z pomalého hrnce a osolte. Dejte do rozpálené trouby na 180 st. na cca 15 min k získání křůpavé kůžičky.
Krok č.3
Podávejte pokapané citrónem a ozdobené petrželkou.
Krok č.4
Jako přílohu doporučujeme pečivo nebo šťouchané brambory.
Průměrné hodnocení
(4.3 / 5)
540 lidí již hlasovalo
3748