hovězí na česneku
- Kategorie: Hovězí
- Vloženo: 29.01. 2019
- Čas přípravy : 20 min
- Doba vaření : 5 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 800 g hovězí plece
- 1ks cibule
- 4 stroužky česneku
- 200 g listového špenátu
- sádlo
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi se sádlem orestujeme – necháme zatáhnout. Přendáme do nádoby pomalého hrnce.
Krok č.2
Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, česnek na slabé plátky a přidáme do pomalého hrnce. Podlijeme trochou vody a vaříme.
Krok č.3
Asi půl hodiny před koncem vaření přidáme pokrájený listový špenát. Vše osolíme a opepříme.
Krok č.4
Po uvaření maso přelijeme výpekem z pomalého hrnce a podáváme s vařeným bramborem.
Průměrné hodnocení
(2.8 / 5)
447 lidí již hlasovalo
4753