skopové na pivě
- Kategorie: Ostatní
- Vloženo: 13.01. 2019
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 6 hod
- Počet porcí : 2
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 500 g skopového masa
- 300 ml černého piva
- lžička jablečného octa
- 2 cibule
- 20 g másla
- sůl a pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Cibuli překrojíme, nakrájíme na plátky a přendáme do nádoby pomalého hrnce. Na cibuli dáme skopové maso, které jsme nakrájeli na stejně velké kostky.
Krok č.2
Zalijeme černým pivem a vaříme.
Krok č.3
Po 5 hodinách vaření přidáme do pomalého hrnce jablečný ocet, máslo, osolíme, opepříme a vše zamícháme.
Krok č.4
Po uvaření podáváme skopové maso přelité výpekem, nejlépe s dušenou rýží.
Průměrné hodnocení
(2.7 / 5)
457 lidí již hlasovalo
2738