skopové na pivě

  • Kategorie:
  • Vloženo: 13.01. 2019
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 6 hod
  • Počet porcí : 2
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 500 g skopového masa
  • 300 ml černého piva
  • lžička jablečného octa
  • 2 cibule
  • 20 g másla
  • sůl a pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Cibuli překrojíme, nakrájíme na plátky a přendáme do nádoby pomalého hrnce. Na cibuli dáme skopové maso, které jsme nakrájeli na stejně velké kostky.

Krok č.2

Zalijeme černým pivem a vaříme.

Krok č.3

Po 5 hodinách vaření přidáme do pomalého hrnce jablečný ocet, máslo, osolíme, opepříme a vše zamícháme.

Krok č.4

Po uvaření podáváme skopové maso přelité výpekem, nejlépe s dušenou rýží.

 

Průměrné hodnocení

(2.7 / 5)

Vložte hodnocení

454 lidí již hlasovalo

2730

banner