hovězí po španělsku
- Kategorie: Hovězí
- Vloženo: 17.12. 2018
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 5 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 4 plátky hovězího masa
- 2 lžíce hladké mouky
- 2 cibule
- 1 stroužek česneku
- 2 zelené papriky
- 0,2 dcl zeleninového vývaru
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.
Krok č.2
Na rozehřáté pánvi s olejem je lehce opečeme z jedné strany. Na maso dáme jemně nakrájenou cibuli, plátky obrátíme a společně s cibulí orestujeme po druhé straně.
Krok č.3
Do nádoby pomalého hrnce dáme lžíci rajčatového protlaku, zeleninový vývar, stroužek utřeného česneku a nadrobno nakrájené papriky. Přidáme maso a vaříme.
Krok č.4
Po uvaření hotový pokrm dochutíme a podáváme nejlépe s opečeným bramborem.
Průměrné hodnocení
(2.9 / 5)
485 lidí již hlasovalo
3224