vepřové ražniči

recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 5 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 600 g vepřové krkovice
  • 200 g uzeného masa
  • 4 cibule
  • 2 papriky
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • 150 ml hovězího vývaru
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Maso nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.

Krok č.2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Na připravené jehly střídavě napichujeme krkovici, uzené maso, cibuli a papriku.

Krok č.3

Do nádoby pomalého hrnce dáme nakrájenou cibuli, která se nám při přípravě nevešla na jehly. Na cibuli dáme jehly s masem, posypeme drceným kmínem, podlijeme vývarem a vaříme.

Krok č.4

Po uvaření dáme na 15 minut do rozpálené trouby na 180 st. C a přeléváme výpekem z pomalého hrnce. Získáme tak krásnou zlatavou barvu.

Krok č.5

Podáváme s opečeným bramborem nebo čerstvým chlebem.

 

Průměrné hodnocení

(3.2 / 5)

Vložte hodnocení

600 lidí již hlasovalo

4698

banner