moravský brabec
- Kategorie: Vepřové
- Vloženo: 30.01. 2019
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 3 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 2
Ingredience
- 800 g vepřového bůčku
- 1ks cibule
- 4 stroužky česneku
- 150 ml vývaru
- kmín
- 1 lžíci sádla
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Maso nakrájené na kostky dáme do nádoby pomalého hrnce. Přidáme rozetřený česnek, cibuli nakrájenou na hrubo, sádlo a podlijeme vývarem.
Krok č.2
Osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme a vaříme.
Krok č.3
Po uvaření podáváme s bramborovým knedlíkem. Příloha může být zelí nebo špenát.
Průměrné hodnocení
(4.0 / 5)
440 lidí již hlasovalo
3736